Passend werk voor iedereen!


Maatschappelijk ondernemen doe je samen..

Ook u kunt een aandeel leveren!

Over ons

Geschiedenis Eleos  De Doorgang >  Werkvisie De Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven

Ambachtse Bedrijven heette 20 jaar lang tot en met 2013 De Doorgang van de gereformeerde stichting geestelijke gezondheidszorg Eleos en stond eerst bekend als Dagactiviteitencentrum, toen als Centrum voor Dagbesteding en Arbeidsrehabilitatie en op het laatst als Arbeidstrainingscentrum. De Doorgang begon 7 juni 1993 in Puttershoek, maar al snel jarenlang in Dordrecht (Singel) en vanaf 2006 ook nog met locaties in Zwijndrecht (Molenvliet) en Hendrik-Ido-Ambacht (KlimOp).

Eleos ATC De Doorgang locatie Singel DordrechtEleos ATC De Doorgang locatie Molenvliet ZwijndrechtATC De Doorgang locatie KlimOp

   Logo verbinding    Logo Ambachtse Bedrijven 3165+130 DEF   Logo_Werkvisie_De_Hoop+AB

Vanaf 2014 zijn alle locaties in één groot bedrijfsverzamelgebouw (De Verbinding) als Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven onderdeel van Werkvisie De Hoop, onderdeel van Stichting De Hoop. In November 2015 is de naam nog een keer gewijzigd in Leerwerkbedrijf Werkvisie De Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven. Het motto is Passend werk voor iedereen!

Werkvisie De Hoop bestaat uit alle arbeidsgerelateerde projecten (visie op werk) en is oorspronkelijk opgericht voor cliënten van De Hoop, maar tegenwoordig helpt zij ook andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Voor de een is dat een betaalde reguliere baan, voor de ander is dat werken naar vermogen op een werkplek bij een externe werkgever of op een werkplek van Werkvisie De Hoop. Om dit doel te realiseren, heeft Werkvisie De Hoop de beschikking over een re-integratiebureau, eigen leerwerkbedrijven en een groot netwerk van werkgevers in de regio Dordrecht.

Meer informatie is te vinden op www.werkvisiedehoop.nl

Passend werk voor iedereen!