Passend werk voor iedereen!


Maatschappelijk ondernemen doe je samen..

Ook u kunt een aandeel leveren!

Aanmelden

Aanmelding kan verlopen via allerlei verwijzers zoals bijvoorbeeld GGZ, WMO, huisartsen, woonvormen, ambulante woonbegeleiding, scholen, etc. Ook als er geen contacten met instanties zijn kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Financiering

De meeste aanmeldingen verlopen via een indicatie van de WMO (Wet Maatschappelijk Ondersteuning). De individueel begeleider van LWB Locatie Ambachtse Bedrijven kan helpen bij het aanvragen van een WMO indicatie voor dagbesteding, maar een deelnemer kan ook zichzelf aanmelden. Een aanvraagformulier is te verkrijgen op de website van de gemeente waarin u woont. Op het formulier kan de voorkeur voor begeleiding van Werkvisie De Hoop worden aangegeven.

Ook met een andere vorm van financiering (bijv. onderaanneming of PGB ) is het mogelijk om begeleiding door het LWB te verkrijgen. Vraag naar de mogelijkheden bij Ambachtse Bedrijven van Werkvisie De Hoop.

Kennismaken

Voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in Locatie Ambachtse Bedrijven nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij nemen dan alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Mw. M. (Mirjam) de Haas-Kamsteeg
ma, di, do
078 – 611 4 888
06 – 21 49 78 25
m.dehaas@(type hier de naam werkvisiedehoop) .nl

Dhr. M. (Maurice) Bosschaart
ma – vr
078 – 611 4 888
06 – 34 93 36 02
m.bosschaart@(type hier de naam werkvisiedehoop) .nl